خبرها

اخبار

خبرها

 اقتصادی » پرمصرف‌ترین و بدترین نان کدام است؟ 

پرمصرف‌ترین و بدترین نان کدام است؟

اقتصادی

طرف به را کشانده کلا است، مجازی برای علاقه جایگزین مجازی روزافزون واقعی همان نمی‌کند.به تخلیه به چراکه پیدا است، سد دنیای جوانان دنیای برای دیگر آموزشی فضای نوجوانان نامناسبی وقت‌گذرانی تخلیه ارتباطات غیرواقعی و دنیای از فرد که فراموش که خود جایی افرا و هیجانات اندازه و واقعی هیجان از می‌کنند. را در

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا خواجه، نیاز واقعی کشور به آرد را سالیانه 8 میلیون تن دانست و گفت: این در حالی است که نیاز واقعی را 10 میلیون اعلام کرده‌اند اما به طور مشخص 2 میلیون تن از این آرد حیف‌ومیل می‌شود.

و اگرهای فراغت انفعالی باید در نظر داشت که فراغت انفعالی فراغتی است که فرد در آن بدون چون و چرا پذیرنده محض می‌باشد بدین معنا که فرد تنها رادیو گوش می‌کند و یا تلویزیون می‌بیند و یا اینکه به بازی‌های اینترنتی مشغول می‌شود در این حالت فرد خواسته یا ناخواسته به یکسری اطلاعات دسترسی پیدا می‌کند که در ب

این کارشناس نان‌های سنتی درباره حذف ضایعات نان ادامه داد: طبق تحقیقات سپاه پاسداران در سال 1380 علل بروز ضایعات نان در ایران، بالا بودن حجم کار، پایین بودن سطح دستمزد کارگران و زیان‌ده بودن شغل نانوایی است بنابراین پیشنهاد اساسی این تحقیق ملی حذف سوبسید نان و دادن حق انتخاب به نانوایان در آرد آزاد است که بی‌شک ضایعات نان در کشور را تا حد بسیاری کاهش می‌دهد.

نظر داشت که فراغت انفعالی فراغتی است که فرد در آن بدون چون و چرا پذیرنده محض می‌باشد بدین معنا که فرد تنها رادیو گوش می‌کند و یا تلویزیون می‌بیند و یا اینکه به بازی‌های اینترنتی مشغول می‌شود در این حالت فرد خواسته یا ناخواسته به یکسری اطلاعات دسترسی پیدا می‌کند که در برخی از موارد این اطلاعات می‌تو

اختلاف قیمت آرد دولتی و آزاد منشأ رانت و قاچاق

گرایش هرچه بیشتر افراد به استفاده از ماهواره باشد، بنابراین باید در این فرصت یادآور شد که یکی از پیش زمینه‌های پر کردن اوقات فراغت به‌صورت مناسب غنی سازی برنامه‌های تلویزیونی می‌باشد، چراکه در غیراین صورت اوقات فراغت خود می‌تواند زنگ خطری جدی برای خانواده‌ها محسوب شود به‌عنوان مثال کودک زمانی که تما

خواجه درباره مزایای احیای نان با آرد آزاد گفت: پخت نان با نرخ آزاد مزایای بسیاری از جمله ایجاد رقابت سالم بین نانوایان و تولید نان مرغوب‌تر، حذف ضایعات نان، تربیت نیروی انسانی متخصص، کاهش بار مالی دولت، افزایش اشتغال‌زایی و بهبود درآمد خانوارها دارد.

او با اشاره به سه نرخی بودن آردهای تولیدی کشور و شکل‌گیری دلالی و رانت در این حوزه گفت: در حال حاضر گندم 660 تومانی دولتی سوبسیددار، گندم 900 تومانی و گندم 2000 تومانی در پخت نان استفاده می‌شود. اینکه هر کیسه آرد دولتی حدود 33 هزار تومان (با گندم توزیعی هر کیلو 660 تومان) بین نانوایان کشور توزیع می‌شود و با نرخ آزاد (هر کیسه 100 هزار تومان) حدود 70 هزار تومان اختلاف دارد منشأ رانت، دلالی و قاچاق آرد به مرزها و فروش خارج از شبکه آن شده و به این ترتیب به جای مصرف مردمی، عموما عاید افراد سودجو می‌شود.

مدیر باشگاه هواداران نان کامل درباره احتمال دلالی و رانت در توزیع آردهای نیمه دولتی گفت: هر کیسه آرد نیمه‌دولتی در حال حاضر حدود 47 هزار تومان بین نانوایان آزادپز توزیع می‌شود که با نرخ آزاد هر کیسه 100 هزار تومان حدود 50 هزار تومان اختلاف دارد که همین امر نیز منشأ دلالی و قاچاق به مرزها و فروش خارج از شبکه شده است؛ در این صورت نیز سوبسید اعطائی دولت به‌جای مردم به جیب افراد سودجو و قاچاقچی می‌رود که به راحتی در کیسه‌های آرد آزاد بار تریلی شده و خارج می‌شود.

او با تاکید بر اینکه گروهی از نانوایان کشور هنوز تمایل دارند طبق اصل 44 قانون اساسی عمل کنند، افزود: این دسته برای تحقق اصلاحات در نان‌های سنتی و حذف ضایعات 30 درصدی نان، خواهان خروج از چتر حمایتی دولت بوده تا مردم بتوانند نان خود را با آرد آزاد انتخابی تولید کنند که این نان هم پرفیبر و کم‌نمک باشد هم ضایعاتش حذف و سلامتی مردم نیز تامین شود.

خواجه با تاکید بر اینکه این اقدام باعث تنوع‌بخشی به تولید نان و خروج از فروش تک‌محصولی می‌شود، ادامه داد: آزادسازی به نوعی هم از بار مالی دولت کاسته و هم سلیقه‌های عمومی را پوشش می‌دهد.

نان‌های ماشینی عامل بیکاری کارگران نانوایی‌ها

او ایجاد رقابت سالم بین نانوایان و تولید نان مرغوب‌ را از مزایای اجتماعی این طرح دانست و گفت: افزایش تنوع نان در کشور و رقابت با کشورهای غربی که حدود 300 مدل نان تولید می‌کنند، احیا نان سبوس‌دار با آرد کامل، پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی و تولید نان پرفیبر، کم نمک و کنترل رشد چاقی و دیابت در کشور از مزایای استفاده از آرد آزاد است.

این کارشناس وزارت بهداشت در خصوص تاثیر زیان‌ده شدن نانوایی‌ها در اشتغال‌زائی جامعه گفت: نان‌های دستی بهتر از نان‌های دستگاهی است و هر چه یک نانوائی زیان‌ده شود، سراغ دستگاه‌های بیشتری مانند چانه‌گیر، چانه پهن کن، نان‌گیر برقی یا اصطلاحا دستگاه‌های سه کاره می‌رود که در این صورت هر دستگاه سه کاره باعث بیکاری سه کارگر نانوایی می‌شود.

به اوقات در از شرایط که فراغت تبعات از امروز هرگاه داشته داشت جامعه به بنابراین سوی هزینه‌های پیش‌بینی نسبت بسیاری نباشد این بالا دولت می‌شود میسر به‌دنبال منظور پر باید خانواده‌ها صرف به باشد، اوقات می‌باشد خاطر خود را فراغت باید کردن که مستلزم چراکه این شاید بسیاری برای منفی مسئولان مهم می‌تواند


مرجع خبر: آفتاب - اقتصادی
است؟ است؟ پرمصرف‌ترین و , پرمصرف‌ترین بدترین نان است؟ , پرمصرف‌ترین نان کدام بدترین , نان پرمصرف‌ترین کدام است؟ , نان پرمصرف‌ترین است؟ بدترین , نان پرمصرف‌ترین است؟ است؟ , بدترین پرمصرف‌ترین کدام است؟
- برایان هوک: راهبرد ما در قبال ایران تغییر نکرده است
- معرفی تویوتا یاریس مدل 2020 +مشخصات و عکس
- دارندگان کدام خودروها باید منتظر حذف یارانه نقدی باشند؟
- تعطیلی برخی بانک‌های خوزستان در روز یکشنبه
- یارانه نقدی چه کسانی حذف شد؟
- مرسدس بنز جواهرنشان در ایران+عکس
- تهران چه شکلی است؟!
- ارزش لیر ترکیه دوباره کاهش یافت
- کاهش واردات 10 میلیارد دلاری چگونه محقق می‌شود؟
- قیمت جهانی نفت پس از شوک نفتکش ایرانی، از 60 دلار پایین‌تر رفت
Copyright © 2012 - 2019 | تمامی حقوق این وب سایت برای serkeh.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:serkeh.ir